Om Sinus Dairy

Sinus dairy blev stiftet i 2008 af Bjarne Andersen. Bjarne Andersen har arbejdet inden for virksomhedens forretningsområder siden 1985 og har, sammen med virksomhedens øvrige medarbejdere, et omfattende branchekendskab.

Sinus dairy har domicil i Esbjerg, Danmark. Virksomheden råder over 1000 m2 moderne produktions faciliteter hvor der udelukkende produceres opgaver i rustfrit stål og aluminiums legeringer.

Sinus Dairy er idag en lille og energisk virksomhed, som med stor fleksibilitet over for Vores kunder, levere høj kvalitets løsninger. Sinus Dairy udvikler, producerer og leverer speciale løsninger indenfor væskebehandling. Via egenproduktion og partnerskaber kan vi levere produkter og løsninger til både renovering, ombygning, udvidelse og nybygning – altid med fokus på proffecionel rådgivning, funktionalitet og kvalitet. Vi servicerer kunder nationalt og internationalt, og forlader aldrig et projekt før produktionen køre og kunden er tilfreds

Sinus dairy har 2 søsterselskaber, Sinus El og Sinus Electric – et set up som gør at vi kan tilbyde turn-key løsninger med kun en leverandør – Vi hjælpe vores kunder med alt lige fra behovsanalyse, opgavedefinition, engineering & fremstilling til igangsættelse og indkøring af det færdige produktionsanlæg, og vi påtage os gerne at stå for den overordnede styring af den samlede installations- og montageopgave.

Vores mission:
Via vores faglige kompetence og indgående branchekendskab, at levere pålidelige og fornyende tekniske løsninger til vor kunders produktion.

For mere information kontakt os her

Vores kvalitet gir tilfredse kunder

Din turn-key leverandør – en ansvarlig total leverandør
Lille og energisk virksomhed med stor fleksibilitet
Det sikre valg til væskebehandlings anlæg